Personalen

Välkommen till oss!

I sommar är det som vanligt Susanne som är huvudansvarig simlärare. Susanne är utbildad simlärare och simtränare och har jobbat med detta i mer än 30 år.

Vår förhoppning är att ni skall känna er trygga och att era barn skall ha så roligt som möjligt samtidigt som dom får vattenvana, livräddning och simteknik med sig efter en sommar med oss!

Livbojdag varje vecka

Livbojen är ett märke som finns i tre valörer: blå (lättast), röd och grön. Man börjar alltid med den blå. På livbojdagen skall man ha med sig långa byxor (helst lätta byxor, t ex pyjamas), långärmad tröja och flytväst. Har man ingen flytväst kanske man kan låna en. Det är enklast och går snabbast om varje barn har egen flytväst med sig.

Barn brukar vanligtvis älska att ta märken. Det finns några märken även för dom som nöjer sig med att doppa huvudet, koka kaffe och hoppa från kanten. Det är inget tvång vare sig att ta märken eller att köpa märken. Men det brukar vara en uppmuntran och dessutom stödjer ni även simskolan.

Simborgarmärket så klart !

Du som är vuxen: varför inte passa på att bevisa för dig själv och dina barn att du fortfarande kan simma? Simborgarmärket (200 m) och kilometermärket (påbyggnadsmärke) kan man ta utan att vara inskriven i simskolan.

Simma lugnt!!!